Overgewicht en obesitas

49% van de Nederlanders is te zwaar. Hoe kan het dat je nauwelijks afvalt ondanks dat je weinig eet en sport? Hoe raak je de overtollige kilo’s kwijt? Het liefst snel en voorgoed? Hoe kom je van die “vierkante taille” en dat buikvet af? Hoe blijf je slank en gezond in de dikmakende kantoorjungle en hectiek van alledag?

Ons AM Lifestyle gewichtsmanagement programma is gericht op het stabiliseren van je bloedsuikerbalans en insulinewaarden. Je leert alles over wat een verstoorde insulinebalans met je lichaam doet, waarom verhoogde insulinewaarden nu precies zo ongezond zijn, hoe ze het verouderingsproces versnellen en je beletten om af te vallen.

Je krijgt van ons overzichtelijke informatie over welke voeding je het beste kunt eten – en welke juist niet, om deze waarden te stabiliseren. Ook krijg je leuke en eenvoudige recepten om direct met je nieuwe leefstijl aan de slag te gaan.

Binnen 10 dagen voelen de meeste mensen zich al een stuk beter. Meer energie en concentratie, betere stoelgang en verrassend snel gewichtsverlies, zelfs zonder extra bewegen.

Je afvalproces wordt nauwkeurig gemonitord met BODPOD-metingen.