Het Sit Smart Dieet

Eerste voedingsgids voor rolstoelgebruikers!

Annemarie in het kort

Aangenaam!

Bestseller auteur | Spreker | Plant-based voedingspionier | Expert op het gebied van dwarslaesie & voeding | Mede-oprichter AM Lifestyle Medicine Center| Ontwikkelaar het SIT SMART DIEET | Co-auteur van de gecombineerde leefstijl interventie GLI TOTAAL | Hoofdredacteur van Je leefstijl als medicijn/Tijdschrift voor leefstijlgeneeskunde | Lid task force Lifestyle Medicine van Harvard Medical School in de VS 

Meer lezen over Annemarie

Het Sit Smart Dieet (SSD)

Gezond afvallen. Méér energie! Minder medicijnen.

Neem geen genoegen met elk jaar weer een ziekte, een pil of een spuit erbij. Voorkom de  secundaire gezondheidscomplicaties van je rolstoelbestaan of keer ze om. Neem zelf de regie. De sleutel ligt in jouw eigen handen. Of beter gezegd: op je bord!

Maak kennis met het state of the art SIT SMART DIEET, en bereid je voor om je leven vanaf nu maaltijd voor maaltijd, op een snelle, diepgaande en blijvende manier te veranderen.

Sit Smart Diet (SSD)

Bekijk alle recepten

Het Sit Smart Dieet (SSD)© is state of the art in voedingsgeneeskunde. Het is de eerste evidence-based, whole food plant based, preventieve en curatieve voedingstherapie om de secundaire gezondheidscomplicaties van een rolstoel gebonden bestaan te voorkomen, behandelen of om te keren.

Annemarie nodig?

Voor een interview, lezing of keynote speech?

Book Annemarie als spreker

Of als gastdocent op hogeschool of universiteit!

Nieuwste boeken!

SSD Facebookgroep SSD Facebookgroep
Motivatie, inspiratie? Ervaringen delen?

Sit Smart Dieet © Facebookgroep

Voor iedereen die zijn gezondheid in eigen hand wil nemen!

Blogs & Vlogs

Swipe om de andere blogs te bekijken

Je leefstijl als medicijn

In 2017 richtte Annemarie AM Lifestyle Medicine Center op. AM Lifestyle is inmiddels het centrum voor evidence-based leefstijlgeneeskunde in Nederland, en is gespecialiseerd in overgewicht, obesitas, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten.

Ook richt AM Lifestyle zich op mensen met en verhoogd risico op chronische aandoeningen zoals mensen met een rolstoel gebonden bestaan.

Wil jij je gewicht en gezondheid weer in eigen hand nemen? En wil je weten wat AM Lifestyle Medicine Center voor jou kan doen? Geef jezelf een nieuwe kans, en maak een afspraak!

Het Sit Smart Diet: je leefstijl als medicijn

Instagram

Volg jij mij al?

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/vhosts/amlifestylemedicine.com/httpdocs/wp-content/themes/amlifestyle/template-parts/sections/instagram.php on line 35